top of page
Skjermbilde 2024-01-26 kl_edited.jpg
Gestaltterapeut MNGF Mali Galaaen Røsseth

Om å løpe langt og fort, og om å vende tilbake - om meg og min ekspertise 

For å håndtere ubehag jeg ikke kunne romme lærte jeg meg tidlig å vende blikket bort, vende tanken bort, vende følelsen bort. Jeg ble borte, på en måte.
Jeg vet om nummenhet og samtidig om sult. Jeg vet om å lete utenfor husets vegger. Jeg vet om stimuli og om rusens midlertidige favn. Jeg vet om å klamre meg til en annens favn og om å aldri helt lande der. Jeg vet om å ikke kjenne en bunn, og om å likevel lene meg med lukkede øyne og spente muskler. Jeg vet hvor skadelig det kan være og samtidig hvor sterk viljen er til å fortsette å løpe. 
Jeg vet også hvor godt det er å endelig finne hjem igjen i egen kropp. Finne tilbake.


Min ekspertise er å støtte deg til å lytte til ditt eget system igjen. Jeg forstår at du må løpe og jeg forstår at du må løpe litt lengre. Min ekspertise er å støtte deg slik at du kan titte hjemover litt oftere og fristes dit oftere. Hjem til din unike visdom og intuisjon. For du er allerede nok.

Jeg er med hånden på hjertet dypt takknemlig for å kunne møte mennesker i terapirommet, der vi kan vandre og skape sammen. Du skal vite at jeg liker dette arbeidet mer enn sukker og at jeg ser frem til hver eneste time.

bottom of page